Szukasz wymarzonego miejsca na wspólny wyjazd?
To TU!
A może jesteś z Trójmiasta i okolic, nie masz czasu, zasobów, możliwości by wyjechać?
Dla Ciebie też mamy rozwiązanie.
Dwór Uphagena to więcej niż hotel.
Wychodzimy naprzeciw Waszym oczekiwaniom i proponujemy aż dwie Walentynkowe opcje.
MENU WALENTYNKOWE <= kliknij
Opcja 1. Nocleg do kolacji:
- dokonaj rezerwacji stolika w dniach: 12-14.02, a pokój dwuosobowy otrzymasz w cenie 180 zł/doba,
- przy zamówieniach gastronomii powyżej 200 zł - butelka prosecco gratis
- możliwość przyniesienia własnego alkoholu - my wciąż czekamy na koncesję
- zwiedzanie hotelu dla chętnych
Opcja 2. Pobytowy pakiet Walentynkowy:
- wypełniona afrodyzjakami romantyczna kolacja dla dwóch osób
- menu Walentynkowe dla dwóch osób: przystawka lub zupa, danie główne, deser
- pyszne śniadanie w formie bufetu
- nielimitowany dostęp do strefy saun i sali fitness
- butelka schłodzonego prosecco
- możliwość zamówienia śniadania do pokoju
- zwiedzanie hotelu dla chętnych.
Obowiązuje rezerwacja stolika na kolację Walentynkową w jednym z dni obowiązywania oferty: 12-14.02, w godzinach 17:00-21:00
Parking w cenie 60 zł/ doba.
W zabytkowych murach czeka cię nie tylko uroczysta kolacja.
Hotelowa strefa SPA i magiczny Gdańsk przeniosą Cię w inny wymiar doświadczania, a wielkie emocje już zawsze kojarzyć będziesz z Gdańskiem i Walentynkami w Dworze Uphagena.
Postaw na emocje i spędź Walentynki w Gdańsku. Dwór Uphagena zabierze cię w niesamowitą podróż w czasie.
Możliwość zamówienia dodatków:
- pudełko czekoladek- 50 zł
- deser od naszego cukiernika - 20 zł/ szt.
- balony - 150 zł
- kwiaty w pudełku - 300 zł
Inne życzenia specjalne - wycena indywidualna.
Menu Walentynkowe:
PRZYSTAWKI
Łosoś gravlax - ogórek/kwaśna śmietana/gazpacho/wasabi
Tarta z kozim serem - figa/cebula/sezam/orzechy VEGE
ZUPY
Krem z pomidorów San Marzano - pomidory/parfait bazyliowe VEGE
Zupa tajska z owocami morza - imbir/kaffir/trawa cytrynowa/chili/szafran/kolendra
DANIA GŁÓWNE
Polędwica z dorsza - karczoch/pistacje/winogrona/topinambur
Polędwiczka z dzika - sos czarny bez/purée z pietruszki i topinamburu/chrupiący ziemniak
Różowe spaghetti - borowiki/grzyby shiitake/wino/parmezan VEGE
DESERY
Ciastko/mus waniliowy/jabłko/lody z palonego masła
Ananas/karmel/kardamon/chili/ziarna pieprzu/passiflora VEGAN
